1. Makita
 2. Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Makita DBO180ZJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DBO180ZJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DBO180ZJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Gewicht

1,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Met de Makita DBO180ZJ heb je een krachtig en flexibel gereedschap om je schuurwerk mee te doen. De 18 volt excenterschuurmachine heeft een 125 millimeter schuurzool die een oscillerende en roterende beweging maakt, waardoor je lak of verf gelijkmatig kunt verwijderen. Met de 3 pendelstanden kun je zelf de schuursnelheid kiezen, zodat je met elke klus een uitstekend resultaat behaalt. De Makita DBO180ZJ is bovendien licht in gewicht en heeft een lage zwaartepunt, waardoor de machine wendbaar en comfortabel is in gebruik. Met een hand houden en bedienen is geen probleem. Voor het gebruik van de schuurmachine heb je geen accu en acculader nodig, alleen de stapelbare Mbox die bij de machine wordt geleverd.

Pluspunten
 • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten

  .

  Met de werking op de 18 volt accu kun je draadloos te werk

  .

  Je hebt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Er wordt slechts 1 vel schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DBO180ZJ (zonder accu).

De Makita DBO180ZJ (zonder accu). weegt 1,5 kg.

De Makita DBO180ZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap