1. Makita
  2. Makita DDF453SFE.

Makita DDF453SFE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DDF453SFE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DDF453SFE  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DDF453SFE.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DDF453SFE.

De Makita DDF453SFE is een veelzijdige accuboormachine die geschikt is voor intensief dagelijks gebruik. Met deze 18 volt accuboormachine voer je vrijwel alle boor- en schroefklussen uit. De extra lange accuduur zorgt ervoor dat je langer door kan werken. Met de meegeleverde tweede accu kun je deze vervangen als de eerste leeg is. De variabele elektrische toerenregeling zorgt voor precies schroefwerk. De Makita is voorzien van 2 versnellingen, een zacht aandraaimoment van 27 Nm en heeft een comfortabel gewicht van slechts 1,8 kilogram. Met deze accuboormachine ga jij nog langer boor- en schroefwerk aan! De Makita DDF453SFE is een echte allemansvriend. Het boor- en schroefwerk dat je met deze accuboormachine uitvoert, is van professionele kwaliteit. Het boorwerk verricht je met een kracht van maximaal 35 Nm en het schroefwerk met een maximaal koppel van 27 Nm. Bij het boorwerk is er een veelzijdige boorkop van 10mm en bij het schroefwerk is er een 13mm schroefkop. De Makita DDF453SFE is ook voorzien van een LED-lampje waardoor je ook in donkere ruimtes je klus kunt klaren. Deze accuboormachine licht vanwege de compacte afmetingen en het geringe gewicht makkelijk en manoeuvreerbaar. Dit maakt hem geschikt voor het uitvoeren van boor- en schroefklussen, zowel in het huis als op de bouwplaats.

Pluspunten
  • Met een maximale boordiameter van 36 milimeter in hout is deze geschikt voor het maken van grote gaten. De Makita LXT 18-voltaccu die meegeleverd wordt, is ook geschikt voor ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en hetzelfde accuplatform. Er worden twee accu's meegeleverd, zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het lastig is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF453SFE.

De Makita DDF453SFE. weegt 1,8 kg.

De Makita DDF453SFE. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap