1. Makita
 2. Makita DDF484RTJ.

Makita DDF484RTJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DDF484RTJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DDF484RTJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DDF484RTJ.

Gewicht

1,6 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DDF484RTJ.

Het is moeilijk om de Makita DDF484RTJ niet te bewonderen. Met zijn 18 volt accuboormachine is deze zeer krachtig en efficiënt. De twee 18 volt accu's met 5,0 Ah amperage zorgen ervoor dat je langdurig aan de slag kan gaan. Het maximale toerental van 1900 toeren per minuut wordt behouden door de koolborstelloze motor, zelfs bij zware belasting. Hierdoor kan je, met behulp van de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen, ook in harde houtsoorten gecontroleerd werken. Maar dat is nog niet alles. De Makita DDF484RTJ is ook voorzien van een LED-lampje waarmee je ook in donkere ruimtes goed kunt zien waar je boort of schroeft. De ergonomische soft grip en de lage trillingswaarde maken het werken met deze boormachine comfortabel en veilig. Bovendien is hij licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is. Kortom, de Makita DDF484RTJ is een boormachine met vele voordelen die zijn kracht en flexibiliteit bewijst.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang werken met 1 volle accu

  .

  De meegeleverde Makita LXT accu's kunnen ook gebruikt worden op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Makita DDF484RTJ.

De Makita DDF484RTJ. weegt 1,6 kg.

De Makita DDF484RTJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap