1. Makita
 2. Makita DF332DSAJ.

Makita DF332DSAJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DF332DSAJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DF332DSAJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DF332DSAJ.

Gewicht

1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DF332DSAJ.

De Makita DF332DSAJ heeft een robuuste constructie, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Hij is licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en vervoeren. De boormachine is geschikt voor zowel klussen in hout als metaal en heeft een maximaal boorvermogen van 28 millimeter. Met de 20 koppelstanden en een koppel van 35 Nm schroef je je materialen stevig vast. De twee meegeleverde schuifaccu's zijn binnen 30 minuten volledig opgeladen, zodat je nooit lang zonder stroom hoeft te zitten. Daarnaast zijn de accu's ook te gebruiken voor andere elektrische Makita-gereedschappen met hetzelfde accuplatform en voltage. Met de stevige Mbox heb je alles bij elkaar en kun je de accuboormachine gemakkelijk opbergen of vervoeren.

Pluspunten
 • Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken een goed zicht

  .

  Met een gewicht van slechts 1 kilogram is het goed vol te houden om langdurig te klussen

  .

  Je kunt de meegeleverde Makita CXT-accu's ook gebruiken op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  --> De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Makita DF332DSAJ.

De Makita DF332DSAJ. weegt 1 kg.

De Makita DF332DSAJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap