1. Makita
  2. Makita DF488DWAE.

Makita DF488DWAE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DF488DWAE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DF488DWAE  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DF488DWAE.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DF488DWAE.

Met de Makita DF488DWAE kun je je klussen eenvoudiger aanpakken. Deze krachtige boormachine weegt slechts 1,7 kilogram en heeft een ergonomische handgreep en een softgrip om het werken aangenamer te maken. De variabele toerenregeling maakt het mogelijk om optimaal te schroeven. Als je gaat boren, kan je tot 1400 toeren per minuut krijgen, waardoor je gemakkelijk gaten van 36 millimeter in hout kunt maken. De koppel van 42 newtonmeter zorgt voor voldoende kracht bij het los- en vastdraaien van schroeven. De Makita DF488DWAE wordt geleverd met 2 18V 2,0 Ah accu's die ook op andere elektrische Makita gereedschappen kunnen worden gebruikt van het Makita G 18V accuplatform. Deze accu's hebben een lange levensduur en maken het werken met de boormachine eenvoudiger, omdat je geen stroomvoorziening nodig hebt.

Pluspunten
  • Met een boorkracht van maximaal 36 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorwerkzaamheden. De hoge maximale koppel van 42 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zwaardere schroefklussen, zoals het verwijderen van verroeste schroeven. Je kunt de meegeleverde Makita G accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om taken uit te voeren op plaatsen met slechte verlichting.

Veelgestelde vragen over de Makita DF488DWAE.

De Makita DF488DWAE. weegt 1,7 kg.

De Makita DF488DWAE. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap