1. Makita
  2. Makita DGA504RTJ.

Makita DGA504RTJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DGA504RTJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DGA504RTJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DGA504RTJ.

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DGA504RTJ.

Met de Makita DGA504RTJ krijg je een krachtige 18 volt cordless haakse slijper. Met deze slijper werk je efficiënt en krijg je precies de juiste kracht bij elke toepassing. De automatische snelheidscontrole zorgt ervoor dat je constante toerentallen behoudt, zelfs bij het slijpen van steen. Je kunt veilig werken met de heropstart- en overbelastingsbeveiliging, evenals het mechanisme dat de slijptol uitschakelt als de slijpschijf vastloopt. Met de Makita DGA504RTJ krijg je een slijpmachine die geschikt is voor regelmatig en intensief gebruik. De koolborstelloze motor en de goede stof- en vochtafstotende bescherming maken dit een duurzaam product. Deze slijper is zo ontworpen dat je hem ook kunt gebruiken op plekken waar geen stroomvoorziening is. De Makita DGA504RTJ is een krachtige, duurzame en betrouwbare haakse slijper.

Pluspunten
  • Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je veel langer op één lading doorwerken. De herstartbeveiliging voorkomt dat de haakse slijper onverwacht wordt ingeschakeld. Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware werkzaamheden.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DGA504RTJ.

De Makita DGA504RTJ. weegt 2,5 kg.

De Makita DGA504RTJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap