1. Makita
 2. Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Makita DGA504ZJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DGA504ZJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DGA504ZJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Met de Makita DGA504ZJ is slijpen geen enkel probleem. Deze 18 volt haakse slijper werkt zelfs zonder stroomvoorziening op (niet meegeleverde) accu en is toch net zo efficiënt als bedrade varianten. Met de automatische snelheidscontrole pas je de kracht precies aan voor elke toepassing, zodat je ook bij het slijpen van steen een constant toerental behoudt. De veiligheid is gewaarborgd met een heropstart- en overbelastingsbeveiliging en een mechanisme dat de slijptol uitschakelt zodra de slijpschijf vastloopt. Bovendien is de DGA504ZJ voorzien van een koolborstelloze motor en is de slijper goed beschermd tegen stof en vocht. Met de Makita DGA504ZJ kun je dus op een veilige en duurzame manier werken, zelfs in moeilijk bereikbare plaatsen.

Pluspunten
 • Dankzij de accu-aangedreven werking heb je volledige flexibiliteit en kan je ook op plaatsen zonder stroomvoorziening werken

  .

  De herstartbeveiliging voorkomt een ongewenste start van de decoupeerzaag

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt schokken bij het werken met zware toepassingen.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DGA504ZJ (zonder accu).

De Makita DGA504ZJ (zonder accu). weegt 2,5 kg.

De Makita DGA504ZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap