1. Makita
  2. Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Makita DGA505ZJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DGA505ZJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DGA505ZJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Met de Makita DGA505ZJ haakse slijper slijp je zelfs op plekken waar geen stroomvoorziening is. Deze compacte 18 volt slijper is net zo efficiënt als bedrade varianten. De automatische snelheidscontrole zorgt ervoor dat je elke toepassing met precies genoeg kracht uitvoert. Hierdoor behoud je ook tijdens zware belasting, zoals bij het slijpen van steen, een constant toerental. Bovendien heb je met de veiligheidsschakelaar (of dodemansknop) extra veiligheid. De koolborstelloze motor en de goede bescherming tegen binnendringend stof en vocht, maken de DGA505ZJ een duurzame slijper die geschikt is voor regelmatig en intensief gebruik. Je bent dus altijd en overal voorbereid om aan de slag te gaan. Met de Makita DGA505ZJ haakse slijper slijp je dankzij de werking op (in deze uitvoering niet meegeleverde) accu ook op plekken waar geen stroomvoorziening is. De slijper is eenvoudig te bedienen en heeft een ergonomische boorkop die het gebruik comfortabeler maakt. De motor heeft een hoge prestatiecapaciteit en is bovendien voorzien van een dubbelwandig luchtgekoelde behuizing, waardoor hij minder warm wordt. Het handvat heeft een antislip-coating, waardoor je de slijper stevig in de hand hebt en je gemakkelijk de juiste slijphoeken kunt bereiken. Hierdoor is het slijpen van verschillende materialen zoals steen, beton en staal eenvoudiger. Met de Makita DGA505ZJ ben je dus altijd en overal voorbereid om de slijptaken aan te gaan.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en kun je ook op plekken zonder stroomvoorziening werken

    .

    De herstartbeveiliging voorkomt het onverwachte inschakelen van de haakse slijper. Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware taken.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DGA505ZJ (zonder accu).

De Makita DGA505ZJ (zonder accu). weegt 2,5 kg.

De Makita DGA505ZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap