1. Makita
 2. Makita DHP453SFE.

Makita DHP453SFE.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHP453SFE. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHP453SFE  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHP453SFE.

Gewicht

1,7 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHP453SFE.

Met de Makita DHP453SFE Klopboormachine boor je moeiteloos gaten in hout tot 36 millimeter. Daarnaast heeft de boormachine een klopfunctie die het mogelijk maakt om gaten in bakstenen muren te boren. Je kunt hiermee gemakkelijk een boekenplank aan de muur hangen. Met een koppel van 42 Nm ben je in staat om uiteenlopende schroefklussen uit te voeren. De Makita DHP453SFE wordt geleverd met 2 18V 3,0 Ah accu's. Hiermee kun je doorwerken zonder onderbrekingen. De accu's vallen onder het Makita LXT 18V platform. Hierdoor kun je de accu's ook gebruiken op andere apparaten van hetzelfde platform. Na het klussen kun je alles netjes opbergen in de meegeleverde koffer. De Makita DHP453SFE is dus een veelzijdig en handig apparaat dat je helpt bij het uitvoeren van diverse klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de klopfunctie kan je niet alleen boren in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Je kunt ook de meegeleverde Makita LXT accu gebruiken op ander elektrisch 18 volt gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP453SFE.

De Makita DHP453SFE. weegt 1,7 kg.

De Makita DHP453SFE. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap