1. Makita
 2. Makita DHP487Z (zonder accu).

Makita DHP487Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHP487Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHP487Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHP487Z (zonder accu).

Gewicht

1,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHP487Z (zonder accu).

De Makita DHP487Z is een professionele en krachtige klopboormachine, perfect voor lichtere boor- en schroefwerkzaamheden. Hij heeft een gewicht van slechts 1,3 kilogram, dus je kunt de machine ook in lastige posities gebruiken. Met een maximum borendiepte van 36 millimeter in hout, kun je er ook grote boorgaten mee maken. Ook als je in een donkere ruimte moet boren, heb je geen last van het donker. De machine heeft namelijk een geïntegreerde LED-verlichting, die je precies laat zien wat je aan het doen bent. De Makita DHP487Z is ook onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, waardoor je de accu van je andere LXT 18V machines in deze boormachine kunt gebruiken. Hierdoor ben je altijd flexibel, of je nu op een bouwplaats of thuis aan het werk bent. De Makita DHP487Z (zonder accu) is een professionele klopboormachine die je helpt om lastige werkzaamheden op een comfortabele manier te voltooien.

Pluspunten
 • Met een boorkop van maximaal 36 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram (zonder accu) is langdurig klussen goed vol te houden

  .

  De machine maakt deel uit van het Makita LXT 18V accuplatform, zodat je één accu hebt voor al je Makita LXT 18V elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHP487Z (zonder accu).

De Makita DHP487Z (zonder accu). weegt 1,3 kg.

De Makita DHP487Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap