1. Makita
 2. Makita DHR243RTJW.

Makita DHR243RTJW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHR243RTJW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHR243RTJW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHR243RTJW.

Gewicht

3,3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHR243RTJW.

Makita DHR243RTJW is een krachtige boormachine met een maximaal toerental van 950-4700 toeren per minuut. Met een gewicht van 3,3 kilogram is het een zeer handzame machine. Het pakket bevat twee Makita LXT 18 V 5,0 Ah Li-Ion accu's, een snelspanboorkop en een efficiënte stofafzuiging. Door de geavanceerde technologie is het apparaat beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Met een maximale boorcapaciteit van 26 millimeter in hout is de Makita DHR243RTJW perfect voor klussers die willen boren in verschillende materialen. De TNO-certificering geeft aan dat het apparaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boren gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHR243RTJW.

De Makita DHR243RTJW. weegt 3,3 kg.

De Makita DHR243RTJW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap