1. Makita
  2. Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Makita DHR243ZJW (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHR243ZJW (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHR243ZJW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Gewicht

3,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHR243ZJW (zonder accu).

De Makita DHR243ZJW combihamer is bedoeld voor de veeleisende klusser. Met een kracht van 800W en een boorcapaciteit van 24mm in beton, is dit een ideale machine voor zowel professionele als hobbyklussers. Daarnaast is het boorgedeelte voorzien van de rotatiestop, waardoor je lichte breekwerkzaamheden uit kunt voeren. Dankzij het lichte gewicht van 3,4 kilogram, kun je langere tijd klussen zonder dat je last krijgt van je armen. Daarnaast zorgt de geïntegreerde stofafzuiging ervoor dat je geen berg stof op de grond hebt liggen na het klussen. De Makita DHR243ZJW is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform. Indien je thuis al een accu van dit platform hebt, dan kun je die ook gebruiken en hoef je dus geen nieuwe te kopen.

Pluspunten
  • Je gebruikt de machine ook voor breekwerk, dankzij de rotatiestop. Met de combihamer kun je ook zwaar boorwerk uitvoeren, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton. Met een gewicht van slechts 3,4 kilogram is de machine erg geschikt om langdurig te gebruiken.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHR243ZJW (zonder accu).

De Makita DHR243ZJW (zonder accu). weegt 3,4 kg.

De Makita DHR243ZJW (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap