1. Makita
  2. Makita DHS630ZJ (zonder accu).

Makita DHS630ZJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DHS630ZJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DHS630ZJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DHS630ZJ (zonder accu).

Gewicht

3,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DHS630ZJ (zonder accu).

De Makita DHS630ZJ is een uiterst krachtige en nauwkeurige cirkelzaag die ideaal is voor de professionele gebruiker. Het lage gewicht van 3,5 kilogram zorgt ervoor dat het gereedschap makkelijk te vervoeren en te hanteren is. Met een zaagblad van 165 millimeter komt hij recht tot 66 millimeter diep en in verstek tot 46 millimeter. De Makita DHS630ZJ produceert 3100 omwentelingen per minuut en heeft een variabel toerental waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan het materiaal waar je mee werkt. De Makita DHS630ZJ wordt geleverd met verschillende accessoires waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook wordt er een stevige koffer meegeleverd om de cirkelzaag in op te bergen. Deze cirkelzaag is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Dit betekent dat je ook een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform kunt gebruiken. De Makita DHS630ZJ zonder accu is dus een uitstekende keuze voor professionele gebruikers die al een accu hebben liggen.

Pluspunten
  • De maximale zaagdiepte is 66 millimeter, zodat je ook dikke planken gemakkelijk bewerkt - De maximale zaagdiepte is 66 millimeter, zodat je ook dikke planken eenvoudig kunt bewerken. Zowel recht als schuin te gebruiken zodat je ook kaarsrecht in hoeken zaagt - Je kunt zowel recht als schuin zagen, zodat je ook precies rechte hoeken kunt maken. Dankzij de stroomvoorziening via accu ga je geheel snoerloos te werk - Dankzij de stroomvoorziening via de accu, kun je volledig draadloos werken.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHS630ZJ (zonder accu).

De Makita DHS630ZJ (zonder accu). weegt 3,5 kg.

De Makita DHS630ZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap