1. Makita
 2. Makita DLX6038T Combiset.

Makita DLX6038T Combiset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DLX6038T Combiset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DLX6038T  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DLX6038T Combiset.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de Makita DLX6038T Combiset.

Met de Makita DLX6038T combiset heb je in één keer alle gereedschappen die je nodig hebt voor je klus. De set bestaat uit een schroefboormachine (DDF482), combihamer (DHR202), slagschroevendraaier (DTD152), reciprozaag (DJR186), cirkelzaag (DSS610 ) en multitool (DTM51). Je kunt hiermee allerlei klussen uitvoeren, van het schroeven van meubels tot het boren en zagen van hout. Bovendien beschik je met de drie 5,0 Ah accu's over voldoende energie om alle meegeleverde powertools te gebruiken. Met deze combiset heb je meteen het juiste gereedschap in huis voor al je klussen. De meegeleverde draagtas biedt je de mogelijkheid om het gereedschap gemakkelijk mee te nemen naar je klus. De set is geschikt voor zowel beginners als professionals. Daarnaast is de Makita DLX6038T combiset ook geschikt voor ander Makita LXT 18V accugereedschap, waardoor je gelijk je hele collectie kunt uitbreiden. Met deze set kun je nu al je klussen aan!

Pluspunten
 • Deze zeer complete set bevat maar liefst 6 stuks gereedschap

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang blijven doorwerken met 1 volledig opgeladen accu

  .

  Je kunt de 3 Makita LXT 18 volt accu's die meegeleverd worden ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DLX6038T Combiset.

De Makita DLX6038T Combiset. weegt .

De Makita DLX6038T Combiset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap