1. Makita
  2. Makita DUH502Z (zonder accu).

Makita DUH502Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUH502Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUH502Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUH502Z (zonder accu).

Gewicht

3,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUH502Z (zonder accu).

Met de Makita DUH502Z (zonder accu) heb je een krachtig hulpmiddel in handen om je haag te snoeien. Je kunt de slagsnelheid instellen in 3 stappen, afhankelijk van de takken die je moet snoeien. De vlakke, dubbelsnijdende messen kunnen gemakkelijk takken met een dikte tot 10 millimeter afknippen. Daarnaast zorgt de draaibare achterhandgreep voor een hoog gebruiksgemak. Dit toestel is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Wil je dit toestel gebruiken, maar heb je al een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde platform? Dan hoef je geen nieuwe aan te schaffen. Met de Makita DUH502Z (zonder accu) kun je je heg of haag precies zo knippen als je wilt. De messen kunnen takken snel en eenvoudig afknippen. De handgreep is zo ontworpen dat je comfortabel en met een minimum aan inspanning een heg kunt snoeien. Of je nu een beukenhaag of een buxushaag snoeit, met deze heggenschaar krijg je altijd het gewenste resultaat.

Pluspunten
  • De heggenschaar hoort bij het Makita LXT 18V accuplatform

    .

    Als je al een accu hebt uit dat platform, kun je die ook op dit apparaat gebruiken. Je kunt de slagsnelheid instellen op het type haag dat je hebt. Je hoeft je niet in bochten te wringen om te snoeien dankzij het draaibare handvat.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DUH502Z (zonder accu).

De Makita DUH502Z (zonder accu). weegt 3,8 kg.

De Makita DUH502Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap