1. Makita
  2. Makita DUH523Z (zonder accu).

Makita DUH523Z (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita DUH523Z (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita DUH523Z  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita DUH523Z (zonder accu).

Gewicht

3,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita DUH523Z (zonder accu).

De Makita DUH523Z is een draadloos heggenschaar geschikt voor middelgrote tot grote heggen. Dankzij het 18 volt accuplatform hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan vrijheid, omdat je overal kunt snoeien. Het zwaard heeft een lengte van 52 centimeter met een mesafstand van 26 millimeter. De heggenschaar ligt goed in de hand en kan met twee handen worden gebruikt voor optimale grip en perfecte controle. Met de LED-indicatie zie je precies wanneer je de accu moet opladen. Verder is het Makita LXT 18-volt accuplatform compatibel met andere 18-volt accu's van hetzelfde merk. Hierdoor kun je de accu's van andere gereedschappen gebruiken op deze heggenschaar. Makita heeft een lange geschiedenis van innovatieve producten, die van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen vele jaren intensief gebruik. Kies voor Makita en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid.

Pluspunten
  • De heggenschaar maakt deel uit van het Makita LXT 18V accu platform

    .

    Heeft u al een accu uit hetzelfde accu platform? Dan kunt u die ook op dit apparaat gebruiken. De heggenschaar is voorzien van een extra handvat voor een goede grip. Met het lange zwaard van 52 centimeter kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DUH523Z (zonder accu).

De Makita DUH523Z (zonder accu). weegt 3,4 kg.

De Makita DUH523Z (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap