1. Makita
  2. Makita GA9020SFYK.

Makita GA9020SFYK.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita GA9020SFYK. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita GA9020SFYK  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita GA9020SFYK.

Gewicht

5,8 kg

Vermogen

2200 W

Omschrijving van de Makita GA9020SFYK.

De Makita GA9020SFYK is een krachtige haakse slijper in een robuuste behuizing. Met een koppel van 2200 watt is de GA9020SFYK geschikt voor zwaardere slijp- en afbraamtoepassingen. De maximale slijpschijfdiamater is 230 mm. De slijper is uitgerust met een softstart en een veiligheidsschakelaar. Deze zorgen ervoor dat het gereedschap minder schokken krijgt bij het opstarten en dat de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd is. De duurzaamheid van de haakse slijper is ook uitstekend. Ondanks de zware belastingen blijft de machine temperatuur laag. Daarnaast is de slijper ook stofdicht dankzij de labyrint afdichtingen en stofdichte lagers. Kortom, de Makita GA9020SFYK is een krachtige gereedschap, die uitermate geschikt is voor doorslijp- en afbraamtoepassingen, en die tegelijkertijd uitstekende duurzaamheid biedt.

Pluspunten
  • De softstart zorgt voor een elektronische zachte opstart en voorkomt wegspringen. De lage trillingswaarden maken het comfortabel werken met de slijpmachine. De labyrint afdichtingen en stofdichte lagers voorkomen het binnendringen van stof.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een herstartbeveiliging. Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita GA9020SFYK.

De Makita GA9020SFYK. weegt 5,8 kg.

De Makita GA9020SFYK. heeft een vermogen van 2200 W.

Bekijk nog meer handgereedschap