1. Makita
  2. Makita HS301DSMJ.

Makita HS301DSMJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita HS301DSMJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita HS301DSMJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita HS301DSMJ.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita HS301DSMJ.

Met de Makita HS301DSMJ mini cirkelzaag met 85 millimeter zaagblad heb je alles in huis om laminaat, plinten of lambrisering op maat te zagen. De cirkelzaag is met 1 hand te bedienen en werkt op twee meegeleverde CXT 12 volt accu's, zodat je nooit zonder vermogen komt te zitten. Met deze cirkelzaag kun je rechte hoeken tot maximaal 25 millimeter diep zagen en versteken tot ruim 16 millimeter diep. Je hoeld altijd goed zicht op de zaaglijn, aangezien het zaagsel meteen wordt weggeblazen. Na gebruik kun je de cirkelzaag in de Mbox opbergen, waardoor hij altijd klaar staat voor de volgende klus. Let op: deze cirkelzaag werkt alleen op Makita CXT 12 volt accu's, en niet op 18V accu's. Zo heb je een krachtige en compacte mini cirkelzaag die je altijd en overal mee naar toe kunt nemen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is hij compact en gemakkelijk om lange tijd te gebruiken. Dankzij de accu-aandrijving werk je volledig draadloos. De ingebouwde blaasfunctie zorgt voor een schone zaagsnede.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita HS301DSMJ.

De Makita HS301DSMJ. weegt 1,8 kg.

De Makita HS301DSMJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap