1. Makita
 2. Makita JV0600K.

Makita JV0600K.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita JV0600K. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita JV0600K  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita JV0600K.

Gewicht

2,4 kg

Vermogen

650 W

Omschrijving van de Makita JV0600K.

Met de Makita JV0600K ga je het verschil maken. Of je nu een vloer of plafond wilt voorzien van een mooie afwerking of een mooi kastje wilt maken uit MDF-plaat, deze decoupeerzaag is de perfecte keuze. Door de kantelbare voetzool is het mogelijk om zelfs hoeken tot 45 graden te zagen. Hierbij is het mogelijk om stofvrij te werken en het zaagblad met het grootste gemak te vervangen zonder gereedschap. Met de 650 watt motor van de Makita JV0600K, de drie pendelstanden en een softgrip handgreep zal je elke klus met gemak aankunnen. Dankzij deze decoupeerzaag maak je het verschil.

Pluspunten
 • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het materiaal dat je wil zagen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende zaagklussen, omdat je de zaagbladen gemakkelijk en zonder extra gereedschap kunt verwisselen. De decoupeerzaag wordt geleverd met een handig opbergkoffer.

Minpunten
 • Bij zware zaagklussen kan door de afwezigheid van constante elektronica het toerental afnemen

  .

  -> Bij zware zaagklussen kan, door de afwezigheid van continue elektronica, het toerental afnemen. Er wordt slechts 1 zaagblad meegeleverd

  .

  -> Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita JV0600K.

De Makita JV0600K. weegt 2,4 kg.

De Makita JV0600K. heeft een vermogen van 650 W.

Bekijk nog meer handgereedschap