1. Makita
  2. Makita JV102DSAJ.

Makita JV102DSAJ.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita JV102DSAJ. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita JV102DSAJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita JV102DSAJ.

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita JV102DSAJ.

De Makita JV102DSAJ accudecoupeerzaag is een krachtige machine met een slim ontwerp en licht gewicht. Door de T-handgreep kun je de zaagmachine ook makkelijk op zijn kop gebruiken. De softstart van de machine zorgt ervoor dat het zaagblad nauwkeurig door de eerste centimeters van je zaagwerk beweegt. Met de 3 pendelstanden kun je afhankelijk van het materiaal en de klus kiezen voor een fijne of grove afwerking. Daarnaast is de zaagkop van de JV102DSAJ naar links en rechts kantelbaar, zodat je voor verstekzagen niet van gereedschap hoeft te wisselen. Als je een ander zaagblad nodig hebt, kun je deze met één hand vervangen door het handige kliksysteem. Zo houd je je werk op gang zonder onnodige onderbrekingen. Met de Makita JV102DSAJ accudecoupeerzaag kun je elke klus aan!

Pluspunten
  • Compleet met 2 accu's zodat je gewoon doorwerkt wanneer er 1 leeg is: Compleet met 2 accu's, zodat je gewoon doorwerkt als 1 leeg is. Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en dus langdurig te gebruiken: Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en daarom lang te gebruiken. De ingebouwde verlichting biedt je ook op minder verlichte werkplekken goed zicht op het werkstuk: De ingebouwde verlichting biedt je ook op minder verlichte werkplekken een goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita JV102DSAJ.

De Makita JV102DSAJ. weegt 1,8 kg.

De Makita JV102DSAJ. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap