1. Makita
 2. Makita JV102DZJ (zonder accu).

Makita JV102DZJ (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita JV102DZJ (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita JV102DZJ  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita JV102DZJ (zonder accu).

Gewicht

1,8 kg

Vermogen

Omschrijving van de Makita JV102DZJ (zonder accu).

De Makita JV102DZJ decoupeerzaag is een handig en licht gereedschap dat je alle kanten op stuurt. Met de T-handgreep is de zaagmachine ook op zijn kop te gebruiken. De softstart zorgt voor een nauwkeurige beweging van het zaagblad bij het begin van je zaagwerk. Bovendien heb je de mogelijkheid om het toerental aan te passen en uit drie pendelstanden te kiezen voor een fijne of grove afwerking. Verder is de zaagkop naar links en rechts kantelbaar, waardoor je voor verstekzagen niet van gereedschap hoeft te wisselen. De Makita JV102DZJ decoupeerzaag is een uitstekend gereedschap dat onderdeel is van het Makita CXT 12 volt accuplatform. Daarmee kun je zonder problemen gebruik maken van een accu die je al hebt liggen van hetzelfde merk. Bovendien is de zaagmachine licht van gewicht en daardoor makkelijk te bedienen. Je hoeft dus niet meer te wisselen van gereedschap om verstekzagen te maken. Kortom, met deze decoupeerzaag heb je alles wat je nodig hebt voor een perfect resultaat.

Pluspunten
 • Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en dus langdurig te gebruiken.Met zijn variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstellen op het te zagen materiaal.Je schakelt snel tussen verschillende zaagklussen, omdat je de zaagbladen zonder gereedschap kunt vervangen.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd

  .

  -> Er wordt geen accu bijgeleverd. Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd

  .

  -> Er wordt slechts één zaagblad bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita JV102DZJ (zonder accu).

De Makita JV102DZJ (zonder accu). weegt 1,8 kg.

De Makita JV102DZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap