1. Makita
  2. Makita UH5570.

Makita UH5570.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Makita UH5570. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Makita UH5570  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Makita UH5570.

Gewicht

3,6 kg

Vermogen

550 W

Omschrijving van de Makita UH5570.

De UH5570 is een krachtig en betrouwbaar gereedschap dat gemaakt is om je te helpen bij het snoeien van heggen en struiken. Het slanke en compacte ontwerp maakt het eenvoudig om te hanteren. De dubbele handgreep zorgt voor meer comfort bij het trimmen. De antislip handvatten zorgen voor meer grip en bedieningsgemak. Ook de stofafzuigmogelijkheid is een groot voordeel. Deze heggenschaar heeft een stofafzuiging die moeiteloos stof en afval van je werk verwijdert. Hierdoor ben je in staat om schoner, meer gecontroleerd werk uit te voeren. Daarnaast is de UH5570 uitgerust met een 2-handsschakelaar voor extra veiligheid. Deze schakelaar zorgt ervoor dat de motor niet zomaar kan worden ingeschakeld, wat gevaarlijke situaties voorkomt. Kortom, de Makita UH5570 is het ideale gereedschap voor iedereen die veilig en efficiënt wil werken.

Pluspunten
  • Met de 3-voudige handgreep is de heggenschaar geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een constante stroomvoorziening. Door het lange zwaard van 55 centimeter, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengkabel nodig.

Veelgestelde vragen over de Makita UH5570.

De Makita UH5570. weegt 3,6 kg.

De Makita UH5570. heeft een vermogen van 550 W.

Bekijk nog meer handgereedschap