1. Metabo
  2. Metabo BAE 75.

Metabo BAE 75.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo BAE 75. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 600375000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo BAE 75.

Gewicht

4,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Metabo BAE 75.

De Metabo BAE 75 is een krachtige bandschuurmachine die ideaal is voor het schuren van elk oppervlak. De 1010 watt motor zorgt voor een maximale draaisnelheid van 450 meter per minuut. Hierdoor schuur je elk oppervlak vlot en effecient. De schuurband is maar liefst 7,5 centimeter breed. Om de BAE 75 optimaal te gebruiken, wordt deze geleverd met extra toebehoren. Zo krijg je een langsgeleider die je precies langs het oppervlak leidt. Ook wordt er een extra handgreep meegeleverd. Hiermee verdeel je de kracht over de machine. Ten slotte wordt er ook een stofzak geleverd, waardoor het stof tijdens het schuren effectief wordt opgevangen. De Metabo BAE 75 is een krachtige bandschuurmachine die ideaal is voor het schuren van elk oppervlak. Met alle toebehoren die meegeleverd worden, krijg je een gebruiksvriendelijke en efficiënte bandschuurmachine.

Pluspunten
  • Je houdt zelf de controle over de band snelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Het 4 meter lange netsnoer geeft je lekker veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. De aan-schakelaar kan vastgezet worden zodat je deze niet steeds hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Na een tijdje zal je de hoge trillingen van 5 m/s in je armen gaan voelen als je langdurig schuurt.

Veelgestelde vragen over de Metabo BAE 75.

De Metabo BAE 75. weegt 4,9 kg.

De Metabo BAE 75. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap