1. Metabo
  2. Metabo COMBI SET 2.8.1 18V.

Metabo COMBI SET 2.8.1 18V.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo COMBI SET 2.8.1 18V. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 685193000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo COMBI SET 2.8.1 18V.

Gewicht

Vermogen

Omschrijving van de Metabo COMBI SET 2.8.1 18V.

De Metabo COMBI SET 2.8.1 18V is de perfecte set voor al jouw klussen in en rondom het huis. De set bestaat uit een schroefboormachine en een slagschroevendraaier, waarmee je allerlei kleine en grote taken kunt uitvoeren. De schroefboormachine is geschikt voor lichte tot gemiddelde werkzaamheden, zoals het in elkaar zetten van meubels of het maken van boorgaten. De krachtige slagmoersleutel heeft een hoge toerental en een maximale koppel van 200 Nm, waardoor je ook de lastigere klussen aan kunt. Beide apparaten hebben ook een handige verlichting, waardoor je precies ziet wat je doet, zelfs in slecht verlichte ruimtes. De Metabo COMBI SET 2.8.1 18V is dus de perfecte allround set voor al jouw klussen.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een boor en een slagschroevendraaier in huis. Je kunt de meegeleverde Metabo Ultra M-accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform. Dankzij de ingebouwde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen een goed zicht.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Metabo COMBI SET 2.8.1 18V.

De Metabo COMBI SET 2.8.1 18V. weegt .

De Metabo COMBI SET 2.8.1 18V. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap