1. Metabo
  2. Metabo FMS 200 Intec.

Metabo FMS 200 Intec.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo FMS 200 Intec. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 600065500  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo FMS 200 Intec.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Metabo FMS 200 Intec.

Met de Metabo FMS 200 Intec krijg je oppervlakken altijd glad. Met de unieke schuurzool in driehoekvorm kunnen ook de smalste geulen worden geschuurd. Dankzij de 200 Watt motor en de maximale toerental van 26000 toeren per minuut, wordt het schuren van grotere oppervlakken ook nog eens een stuk sneller. Bovendien is de FMS 200 zeer eenvoudig te bedienen en het handvat met softgrip zorgt voor een stevige greep. Met de meegeleverde stofopvangcassette voorkom je ook nog eens dat je werkruimte vol stof komt te zitten. Zo heb je na afloop altijd een schone en gladgeschuurde ondergrond.

Pluspunten
  • Deze type schuurmachine is perfect voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoekige zool

    .

    Schuurpapier wissel je supersnel en eenvoudig dankzij de klittenband bevestiging. De aan-/uitschakelaar kan vast worden gezet zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Metabo FMS 200 Intec.

De Metabo FMS 200 Intec. weegt 1,2 kg.

De Metabo FMS 200 Intec. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap