1. Metabo
  2. Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 600065500  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Met de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset heb je niet alleen een schuurmachine, maar ook een schuurpapierset met maar liefst 10 vellen. De schuurmachine is compact en heeft een driehoekige schuurzool, waarmee je gemakkelijk in de moeilijkste hoeken schuurt. De 200 watt motor maakt het mogelijk om tot 26.000 toeren per minuut te draaien, waardoor je snel grote oppervlakken schuurt. Met de softgrip-handvat behoud je controle over de machine en met de meegeleverde stofopvangcassette blijft je werkruimte redelijk netjes. De schuurpapierset heeft 10 vellen in verschillende korrelgroottes, waarmee je direct aan de slag kunt. Zo maak je met de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset van elke klus een mooi resultaat.

Pluspunten
  • Met de schuurpapierset van maar liefst 10 stuks kun je direct aan de slag. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. De aan-schakelaar kan vastgezet worden zodat je deze niet continu in hoeft te drukken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

De Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. weegt 1,2 kg.

De Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap