1. Metabo
  2. Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Metabo LSV 5-225 COMFORT.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo LSV 5-225 COMFORT. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 600136000  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Gewicht

11,1 kg

Vermogen

Omschrijving van de Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Met de Metabo LSV 5-225 Comfort heb je als professional of zzp'er een krachtig werktuig voor het schuren van muren, vloeren en plafonds. Je past de machine met gemak aan aan jouw lichaamslengte door het uitschuifbare stel van 110 tot 210 centimeter. Hierdoor heb je geen last van je rug en kramp in je tenen, zo werk je comfortabel en kun je langer achter elkaar schuren. Het gewicht en de slimme plaatsing van het zwaartepunt maken de schuurmachine gemakkelijk te bedienen. Met de ledverlichting zie je precies waar je bent en vergeet je geen plekjes. Met de Metabo LSV 5-225 Comfort schuur je als een professional of zzp'er intensief vloeren, muren en plafonds zonder last van je rug en kramp in je tenen.

Pluspunten
  • Voorzien van een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond komt en niet hoeft te bukken bij de vloer - Voorzien van een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond komt zonder te bukken bij de vloer

    .

    Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging - Schuurpapier kun je snel en gemakkelijk vervangen dankzij de klittenbandbevestiging. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm - Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen amper in je arm.

Minpunten
  • De schuurmachine heeft een relatief hoog gewicht van 4,5 kilogram. Je hebt altijd twee handen nodig om de schuurmachine te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Metabo LSV 5-225 COMFORT.

De Metabo LSV 5-225 COMFORT. weegt 11,1 kg.

De Metabo LSV 5-225 COMFORT. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap