1. Metabo
  2. Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu).

Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu).

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu). en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 601002840  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu).

Gewicht

2,5 kg

Vermogen

Omschrijving van de Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu).

Met de Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu) krijgt u een krachtige decoupeerzaagmachine waarmee u complexe taken aan kunt pakken. De T-handgreep zorgt ervoor dat u de zaag goed kunt vasthouden en u uw werkstukken nauwkeurig kunt zagen. Met deze zaagmachine kunt u maximaal tot 100 millimeter diep hout zagen en 25 millimeter diep metaal. U kunt de slagfrequentie instellen en één van de 4 pendelstanden kiezen, afhankelijk van het materiaal. Deze 18 volt decoupeerzaag is geschikt voor zowel de bouwplaats als voor kleinere klussen thuis. De Metabo STA 18 LTX 100 is een zaagmachine met een goede balans tussen kracht en prestaties. Zijn licht gewicht en handige formaat maken het gemakkelijk om de zaag overal mee naar toe te nemen. De stof- en spaanafzuiging biedt bescherming tegen stof en spatten. Deze decoupeerzaagmachine is geschikt voor het zagen van verschillende soorten metalen, hout en kunststoffen. Dankzij de nauwkeurige instellingen en de hoge kwaliteit van de machine kunt u vertrouwen op een geweldige prestatie.

Pluspunten
  • De maximale zaagdiepte van 25 millimeter in metaal maakt het een krachtige decoupeerzaag. Je hebt volledige draadloze vrijheid door de werking op accu. Dankzij de variabele snelheid past je de zaagsnelheid perfect aan op het te zagen materiaal.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu).

De Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu). weegt 2,5 kg.

De Metabo STA 18 LTX 100 (zonder accu). heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap