1. Metabo
  2. Metabo STEB 65 Quick.

Metabo STEB 65 Quick.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Metabo STEB 65 Quick. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Metabo 601030500  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Metabo STEB 65 Quick.

Gewicht

1,9 kg

Vermogen

450 W

Omschrijving van de Metabo STEB 65 Quick.

De Metabo STEB 65 Quick heeft een variabele snelheid en een diep zaagbereik tot 65 mm, zodat je alle zagen op maat kunt maken. Het zaagblad met een volledige diameter van 135 mm heeft een snelheid van 3.000-3.700 rpm. Het wordt geleverd met een verstelbare zaaghoek van 0° tot 45° en een lasergeleider voor een perfecte zaaglijn. De zaag is voorzien van een comfortabele, antislip softgrip-handgreep en een verstelbare diepte-instelling. De robuuste aluminiumkop geeft je de mogelijkheid om krachtig te zagen, waardoor je ook in staal kunt werken. De Metabo STEB 65 Quick is een uitstekende keuze voor klussers die krachtige en precieze zagen willen hebben.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de decoupeerzaag licht en daardoor duurzaam in gebruik. Met de variabele snelheid past u de zaagsnelheid perfect aan op het te zagen materiaal. Door de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat het zicht tijdens het zagen niet wordt belemmerd.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Metabo STEB 65 Quick.

De Metabo STEB 65 Quick. weegt 1,9 kg.

De Metabo STEB 65 Quick. heeft een vermogen van 450 W.

Bekijk nog meer handgereedschap