1. Nilfisk
 2. Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128500956  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Gewicht

7,6 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

De Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home is ideaal voor het reinigen van je auto, terras, tuinmeubelen, fiets en andere algemene reinigingswerkzaamheden. De set bestaat uit een hogedrukreiniger, autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel). Daarnaast is deze hogedrukreiniger voorzien van een toevoer voor reinigingsmiddelen, waardoor je gemakkelijk je spullen schoonmaakt. Met de vuilfrees kun je gemakkelijk de zeer verontreinigde spullen aanpakken. Daarnaast is de hogedrukreiniger voorzien van een 6 meter lange hogedrukslang, waardoor je ook de kleinere tuinen zonder problemen kunt schoonmaken. Voor het gebruik van de hogedrukreiniger heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte tussen de van 1,5 meter en 50 meter. Met de terrasreiniger kun je snel en spatvrij de grotere oppervlakken schoonmaken. Met de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home heb je een complete set in handen om je huis, auto, terras en tuin schoon te maken. De set is uitgerust met alles wat je nodig hebt om alle reinigingswerkzaamheden snel en gemakkelijk uit te voeren. Geen tuinslang meegeleverd, maar met de juiste tuinslang kun je met deze hogedrukreiniger alle klusjes in en rondom je huis aanpakken.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans, terrasreiniger en een schuimsproeier meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  Het automatische start/stop-systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Je wordt geen riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

De Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. weegt 7,6 kg.

De Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap