1. Nilfisk
  2. Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Nilfisk C 125-5 Car & Home.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk C 125-5 Car & Home. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128500956  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Gewicht

6,4 kg

Vermogen

1400 W

Omschrijving van de Nilfisk C 125-5 Car & Home.

De Nilfisk C 125-5 Car & Home is de perfecte oplossing voor al uw schoonmaakdiensten. De hogedrukreiniger biedt een werkdruk van 125 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Daarnaast word je geleverd met een terrasreiniger, autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel). Met de regelbare werkdruk kun je de waterdruk aanpassen aan jouw klus en de wielen zorgen ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kan verplaatsen. Ook hardnekkig vuil maakt geen schijn van kans met de vuilfrees. Let op dat je voor de hogedrukreiniger een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Alle accessoires kun je netjes opbergen in de handige opbergruimte. Met de Nilfisk C 125-5 Car & Home heb je alles in huis om je auto, fiets, schutting en terras schoon te spuiten. De krachtige hogedrukreiniger biedt een werkdruk van 125 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Je krijgt ook een terrasreiniger, autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel) meegeleverd. Met de regelbare werkdruk pas je de waterdruk aan op jouw klus. Met de wielen verplaats je het apparaat gemakkelijk naar een andere plek. Vergeet niet een tuinslang te kopen met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Alle accessoires kun je netjes opbergen in de handige opbergruimte. Met de Nilfisk C 125-5 Car & Home heb je alles wat je nodig hebt om je auto, fiets, schutting en terras schoon te spuiten.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, een wasborstel, twee mondstukken, een schuimsproeier, een vuilfrees, en een waterfilter meegeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk C 125-5 Car & Home.

De Nilfisk C 125-5 Car & Home. weegt 6,4 kg.

De Nilfisk C 125-5 Car & Home. heeft een vermogen van 1400 W.

Bekijk nog meer handgereedschap