1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471271  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Gewicht

9 kg

Vermogen

1800 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl maak je gemakkelijk je tuinmeubelen, (motor)fiets en tuingereedschap schoon. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 140 bar en een doorvoercapaciteit van 465 liter per uur. Hiermee verwijder je zelfs hardnekkig vuil. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je kunt de werkdruk aanpassen aan jouw schoonmaakklus, zodat je de lak van je fiets niet beschadigt. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl krijg je standaard een vuilfrees, waterfilter, spuitlans en schuimsproeier (zonder reinigingsmiddel) meegeleverd. Je verplaatst de Core 140 PowerControl gemakkelijk dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Deze hogedrukreiniger maakt het schoonmaken van je tuin gemakkelijk. Je kunt deze hogedrukreiniger zowel binnen als buiten gebruiken, zodat je met gemak de moeilijk bereikbare plaatsen schoonmaakt. De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl is een veelzijdige hogedrukreiniger die je veel schoonmaakklussen helpt verlichten.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en reinigingsmiddelenfles meegeleverd

    .

    Met de haspel rol je gemakkelijk en strak de hogedrukslang op. Met een gewicht van 9 kilogram is deze hogedrukreiniger zeer licht.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. weegt 9 kg.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. heeft een vermogen van 1800 W.

Bekijk nog meer handgereedschap