1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 150 Power Control.

Nilfisk Core 150 Power Control.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 150 Power Control. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471330  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 150 Power Control.

Gewicht

11,2 kg

Vermogen

2000 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 150 Power Control.

Met de Nilfisk Core 150 Power Control krijg je een eenvoudig te bedienen hogedrukreiniger. De druk is instelbaar met 3 standen en je kunt deze gemakkelijk aanpassen op het apparaat zelf. De Core 150 Power Control is erg geschikt voor kleine tot middelzware klussen in de tuin. Denk hierbij aan tuinmeubelen, gereedschap of motorfietsen schoonmaken. Verder is deze hogedrukreiniger voorzien van een aantal handige functies. Zo is er een interne slanghaspel, inklapbare handgreep en een dubbele lanshouder. Hiermee kun je de machine compact opbergen aan het einde van de dag. Daarnaast beschikt de Core 150 Power Control over wieltjes, zodat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen in je tuin. Let er wel op dat je een tuinslang met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter nodig hebt. Deze wordt niet meegeleverd. Met de Nilfisk Core 150 Power Control heb je een betrouwbare en krachtige hogedrukreiniger in huis voor jouw klusjes in de tuin. De machine is eenvoudig te bedienen en na gebruik weer compact op te bergen. Bovendien kun je de druk aanpassen naar jouw voorkeur door de 3 standen die op het apparaat zelf instelbaar zijn.

Pluspunten
  • Met een werkdruk van 150 bar kun je het apparaat ook gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus. Met de 10 meter lange hogedrukslang bereik je ook de verst verwijderde stukken in de tuin.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 150 Power Control.

De Nilfisk Core 150 Power Control. weegt 11,2 kg.

De Nilfisk Core 150 Power Control. heeft een vermogen van 2000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap