1. Nilfisk
 2. Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471336  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Gewicht

11 kg

Vermogen

2000 W

Omschrijving van de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Met de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD voer je eenvoudig kleinere en middelgrote schoonmaakklussen uit. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 150 bar en een doorvoercapaciteit van 468 liter per uur, wat betekent dat je gemakkelijk je auto, tuingereedschap en (motor)fiets schoonmaakt. Daarnaast is deze hogedrukreiniger ook perfect voor het schoonmaken van je terras en dakgoten. Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, wasborstel, rioolslang, reinigingsmiddelenfles (zonder reinigingsmiddel) en schuimsproeier (zonder reinigingsmiddelen) meegeleverd. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je huis schoon te maken. De Core 150 PowerControl PAD is gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Met de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD zorg je voor een schone en frisse omgeving rondom je huis.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, wasborstel, rioolslang en reinigingsmiddelenfles meegeleverd

  .

  Dankzij de haspel rol je de hogedrukslang makkelijk en strak op

  .

  Met de terrasreiniger en rioolslang maak je effectief je terras en dakgoot schoon.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

De Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. weegt 11 kg.

De Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. heeft een vermogen van 2000 W.

Bekijk nog meer handgereedschap