1. Nilfisk
  2. Nilfisk Excellent 160.

Nilfisk Excellent 160.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Nilfisk Excellent 160. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128471412  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Nilfisk Excellent 160.

Gewicht

20 kg

Vermogen

2100 W

Omschrijving van de Nilfisk Excellent 160.

Met de Nilfisk Excellent 160 kun je alle schoonmaaktaken rondom je huis aanpakken. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 160 bar en een doorvoercapaciteit van 450 liter per uur, waardoor je moeiteloos je auto, caravan, tractor en tuinmuren schoon kunt maken. De schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans maken de reiniger compleet. De spuitlans heeft verschillende opzetstukken, zodat je voor elke schoonmaaktaak het juiste opzetstuk hebt. Met de wielen en het handvat verplaats je de Excellent 160 eenvoudig. Bovendien heeft de haspel een automatisch oprolsysteem voor de slang. Let er wel op dat je een tuinslang met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter nodig hebt voor deze hogedrukreiniger. Met de Nilfisk Excellent 160 kun je middelgrote tot grote schoonmaakklussen uitvoeren rondom je huis. Je stelt de werkdruk in op basis van de schoonmaakklus en voorkomt zo schade aan de lak van je auto. Als je de Excellent 160 gaat gebruiken heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. De hogedrukreiniger heeft daarnaast nog een aantal handige accessoires zoals een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans. Met de wielen en het handvat is de Excellent 160 gemakkelijk te verplaatsen. Wanneer je klaar bent, rol je de slang strak op in de haspel. Met de Nilfisk Excellent 160 kom je moeiteloos van al je klusjes af.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees en waterfilter erbij.Met de haspel rol je de hogedrukslang makkelijk en strak op.Met een werkdruk van 160 bar is deze hogedrukspuit geschikt voor grote reinigingsklussen.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk Excellent 160.

De Nilfisk Excellent 160. weegt 20 kg.

De Nilfisk Excellent 160. heeft een vermogen van 2100 W.

Bekijk nog meer handgereedschap