1. PowerPlus
  2. Powerplus POWX0479.

Powerplus POWX0479.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Powerplus POWX0479. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de PowerPlus POWX0479  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Powerplus POWX0479.

Gewicht

8,28 kg

Vermogen

Omschrijving van de Powerplus POWX0479.

Met de Powerplus POWX0479 heb je een gereedschap in handen dat je veel werk uit handen neemt. De langnekschuurmachine heeft een maximale uitschuiflengte van 1,65 meter. Hierdoor is het gemakkelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te schuren. Daarnaast hoef je voor lage oppervlakken niet meer te bukken, omdat de machine al het werk voor je doet. Met de ledverlichting klus je ook op donkere plekken gemakkelijk door. De Powerplus POWX0479 is eenvoudig te gebruiken. De schuurmachine werkt op netstroom en heeft een relatief lange kabellengte van 4 meter. Hiermee heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Optioneel kun je, om stof te vangen, de meegeleverde stofopvangzak gebruiken of een stofzuiger aansluiten. Met de schuurmachine worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd. Hiermee is de schuurmachine klaar voor gebruik en kun je direct aan de slag.

Pluspunten
  • Voorzien van een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond komt en niet hoeft te bukken bij de vloer - Uitgerust met een uitschuifbare stok, zodat je gemakkelijk bij het plafond kunt komen en niet hoeft te bukken bij de vloer. 4 meter lange netsnoer geeft je lekker veel bewegingsruimte tijdens het schuren - Het 4 meter lange netkabelsnoer geeft je een lekker veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging - Met de klittenbandsluiting wissel je het schuurpapier snel en gemakkelijk.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over de Powerplus POWX0479.

De Powerplus POWX0479. weegt 8,28 kg.

De Powerplus POWX0479. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap