1. PowerPlus
 2. Powerplus POWXB50020.

Powerplus POWXB50020.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Powerplus POWXB50020. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de PowerPlus POWXB50020  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Powerplus POWXB50020.

Gewicht

2,17 kg

Vermogen

Omschrijving van de Powerplus POWXB50020.

De Powerplus POWXB50020 is een uitstekende keuze voor de klusser die zwaardere zaagwerkzaamheden wil uitvoeren. De zool is voorzien van een bewegingsmechanisme dat een precieze zaaghoek van 45 graden mogelijk maakt. Hiermee zagen zelfs zeer gedetailleerde hoeken met perfecte resultaten. De koolborstelloze motor is duurzamer dan andere motoren en is voorzien van een variabele snelheid om de beste prestaties te garanderen. Daarnaast heeft de decoupeerzaag 4 pendelstanden en een motor met een vermogen van 500 Watt. Hiermee zaag je in hout tot een diepte van 100 millimeter, in plastic tot 10 millimeter en in metaal tot 6 millimeter. Met de meegeleverde set van 9 zaagbladen is de Powerplus POWXB50020 klaar voor gebruik. Stofzuigeraansluitingen maken het stofzuigen van je werkplek eenvoudig. Als je klaar bent met zagen, berg je alles gemakkelijk op in de meegeleverde koffer. Deze decoupeerzaag is een uitstekende keuze voor zowel professionals als beginners.

Pluspunten
 • Je hebt volledige draadloze vrijheid door de werking op batterij

  .

  Er worden 9 zaagbladen meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag

  .

  Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen.

Minpunten
 • Constant toerental ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen. Het constante toerental ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over de Powerplus POWXB50020.

De Powerplus POWXB50020. weegt 2,17 kg.

De Powerplus POWXB50020. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap