1. Stanley
  2. Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Gewicht

0,9 kg

Vermogen

Omschrijving van de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Met de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW heb je een krachtig 18 volt deltaschuurmachine in handen. Ideaal voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken zoals hekwerk, de hoeken van de trap en groeven en inkepingen. Met deze schuurmachine bepaal je zelf de snelheid waarmee je aan de slag gaat. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect glad resultaat. Door de werking op accu hoef je geen rekening te houden met stroompunten in de buurt. Bovendien zorgt de draadloze technologie ervoor dat er geen onhandig snoer in de weg zit. Met de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW heb je een krachtige en draadloze schuurmachine in handen waarmee je moeilijk bereikbare plekken perfect glad kan schuren.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu kun je volledig draadloos werken. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Dankzij de klittenbandbevestiging kun je razendsnel en gemakkelijk het schuurpapier vervangen.

Minpunten
  • Er worden geen schuurvellen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

De Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. weegt 0,9 kg.

De Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap