1. Stanley
  2. Stanley Fatmax FME440K-QS.

Stanley Fatmax FME440K-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley Fatmax FME440K-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley Fatmax FME440K-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley Fatmax FME440K-QS.

Gewicht

3 kg

Vermogen

Omschrijving van de Stanley Fatmax FME440K-QS.

De Stanley Fatmax FME440K-QS excenterschuurmachine is de ideale oplossing als je grondig en gelijkmatig wilt schuren. De schuurzool trilt namelijk en draait rond, waardoor je zowel hout als metaal op de meest effectieve manier kunt bewerken. De variabele schuursnelheid zorgt ervoor dat je de materiaaldikte kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Met een schuurpapier van 125 millimeter en een klittenbandbevestiging is het verwisselen van schuurpapier zo geregeld. Deze machine heeft voldoende bewegingsruimte dankzij het 4 meter lange netsnoer. Met de Stanley Fatmax FME440K-QS excenterschuurmachine kun je optimaal gebruik maken van je schuurwerk. Je kunt je projecten afwerken met de beste afwerking en een perfecte vlakheid.

Pluspunten
  • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Het 4 meter lange netsnoer geeft je lekker veel bewegingsruimte tijdens het schuren. Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Het 4 meter lange netsnoer geeft je lekker veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts 3 schuurvellen bij.

Veelgestelde vragen over de Stanley Fatmax FME440K-QS.

De Stanley Fatmax FME440K-QS. weegt 3 kg.

De Stanley Fatmax FME440K-QS. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap