1. Stanley
 2. Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley Fatmax FMEW204K-QS. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley Fatmax FMEW204K-QS  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

Gewicht

3,4 kg

Vermogen

Omschrijving van de Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

De Stanley Fatmax FMEW204K-QS is een krachtig apparaat dat een heerlijk schuurwerk oplevert. Het heeft een afzuigpomp met een vermogen van 1.010 watt, waardoor je tot wel 600 m² per uur kunt schuren. De variabele snelheidsregeling stelt je in staat om de snelheid aan te passen aan het type materiaal en klus. Met een trillingswaarde van slechts 3 m/s voelt het alsof je bijna geen trillingen voelt. Het gewicht van 3,4 kilogram betekent dat je weinig kracht nodig hebt om het apparaat te gebruiken. Dit komt mede door het comfortabele handvat dat je extra grip geeft. Met een stofzak aan de achterkant blijft jouw werkplek schoon.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van grote vlakke delen zoals wanden, vloeren en deuren dankzij de brede schuurband

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Met een gewicht van 3,4 kilogram is de schuurmachine licht van gewicht.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor u minder gelijkmatig schuurt.

Veelgestelde vragen over de Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

De Stanley Fatmax FMEW204K-QS. weegt 3,4 kg.

De Stanley Fatmax FMEW204K-QS. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap