1. Stanley
 2. Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

Gewicht

1,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW is een krachtige boor die geschikt is voor het boren van grote gaten in hout en het boren in steen met behulp van de klopfunctie. Met de vele instellingen kun je perfect toegespitst op de boorklus aan de slag. De 15 koppelinstellingen geven je de mogelijkheid om gecontroleerd en efficiënt te schroeven, terwijl de 2 snelheden variëren in kracht. De geïntegreerde led-verlichting zorgt voor voldoende licht om nauwkeurig te boren in allerlei materialen. Met de SFMCD721D2K-QW wordt ook een set met inwisselbare 18V V20 accu's meegeleverd, zodat je zelfs buiten kunt werken. Voor de meest precieze resultaten is de SFMCD721D2K-QW voorzien van een elektronische slagkrachtregelaar en een mechanische slagkrachtregelaar. Deze twee regelaars stellen je in staat om de voor jouw boorwerkzaamheden optimale kracht te kiezen. In combinatie met de slagstop en de slipstopfunctie ben je verzekerd van een perfect boorresultaat. Bovendien is de boor uitgerust met een koolborstelloos motorontwerp voor lange levensduur. Dit maakt de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW een geschikt gereedschap voor de professionele klusser.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen, door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Gebruik de meegeleverde V20 Stanley 18V accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW.

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. weegt 1,2 kg.

De Stanley Fatmax SFMCD721D2K-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap