1. Stanley
 2. Stanley SFMCG700M2K-QW.

Stanley SFMCG700M2K-QW.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Stanley SFMCG700M2K-QW. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Stanley SFMCG700M2K-QW  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Stanley SFMCG700M2K-QW.

Gewicht

2,2 kg

Vermogen

Omschrijving van de Stanley SFMCG700M2K-QW.

Met de Stanley SFMCG700M2K-QW kun je op iedere plek aan de slag. Dankzij de meegeleverde accu's behoort het gebruik van een stopcontact tot het verleden. De accu's behoren tot het Fatmax 18V accu platform, waardoor je ze ook kunt gebruiken in combinatie met ander 18 volt Fatmax gereedschap. De haakse slijper is uitgerust met een koolborstelloze motor, wat resulteert in een langere levensduur. De verstelbare zijhandgreep is geschikt voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is het apparaat voorzien van een herstartbeveiliging, waardoor het niet automatisch aangaat na een stroomonderbreking. Met deze haakse slijper kun je slijpschijven met een diameter van maximaal 123 millimeter verwerken.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en werk je ook op plekken zonder stroomvoorziening

  .

  => Dankzij de accu heb je alle bewegingsvrijheid en kun je ook op plaatsen werken zonder elektriciteitsvoorziening

  .

  De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  => De herstartbeveiliging voorkomt het onverwachte starten van de hoek-slijper. De schijfrem maakt het een heel veilige slijper om mee te werken, omdat de schijf na uitschakelen meteen stopt met draaien

  .

  => De schijfrem maakt het een heel veilige slijper om mee te werken, omdat de schijf onmiddellijk stopt met draaien na het uitschakelen.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet voorzien van softstart voor een rustige aanloop.

Veelgestelde vragen over de Stanley SFMCG700M2K-QW.

De Stanley SFMCG700M2K-QW. weegt 2,2 kg.

De Stanley SFMCG700M2K-QW. heeft een vermogen van .

Bekijk nog meer handgereedschap