1. Overig
  2. Wolf Garten LBV 2600 E.

Wolf Garten LBV 2600 E.

5/5

Ontdek hier alles wat je moet weten over de Wolf Garten LBV 2600 E. en lees de belangrijkste plus- en minpunten. Na de gelezen informatie over de Wolf Garten 41AB0BE7650  en het vergelijken met ander handgereedschap kom je tot een goede aankoop voor je aanstaande klus.

Specificaties Wolf Garten LBV 2600 E.

Gewicht

3,5 kg

Vermogen

2600 W

Omschrijving van de Wolf Garten LBV 2600 E.

Kies voor de Wolf Garten LBV 2600 E en haal je tuin moeiteloos weer in orde. Met een krachtige 2600 watt motor blaast deze elektrische bladblazer tot 270 kilometer per uur. Het gebladerte aan de ondergrond kun je gemakkelijk verwijderen door er even met de hark aan het einde van de blaaspijp overheen te schrapen. Wil je meer dan alleen blazen? Met de zuig- en versnipperfunctie verzamel je het afval en versnipper je het in de 50 liter opvangzak. Rol de bladblazer over de grond of draag hem met de draagriem, zo hou je je tuin in een handomdraai weer netjes. Met de Wolf Garten LBV 2600 E heb je de ultieme oplossing tegen bladeroverlast en tuinafval.

Pluspunten
  • Je rolt de bladblazer met het neuswiel over de grond, zodat je hem niet hoeft te tillen. Met de meegeleverde draagriem hoef je niet het volledige gewicht met je armen te tillen. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnippert hij ze in de opvangzak. Je rolt de bladblazer met het neuswiel over de grond, zodat je hem niet hoeft te tillen. Met de meegeleverde draagriem hoef je niet het volledige gewicht met je armen te tillen. Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en versnippert hij ze in de opvangzak.

Minpunten
  • Je bent verbonden met een stopcontact door de aandrijving op elektriciteit.

Veelgestelde vragen over de Wolf Garten LBV 2600 E.

De Wolf Garten LBV 2600 E. weegt 3,5 kg.

De Wolf Garten LBV 2600 E. heeft een vermogen van 2600 W.

Bekijk nog meer handgereedschap